Werken bij Smit Installatie- &  Daktechniek

Smit IDT is hét installatiebedrijf in regio Eindhoven. We houden ons onder andere bezig met water- en gasinstallaties, verwarming, ventilatie, riolering en dak techniek. Dit doen we met een team vol vakkennis en de meest moderne bussen en gereedschappen. Wil jij ook onderdeel zijn van dit team? Bekijk dan snel de vacatures van ons installatiebedrijf in Eindhoven!

Vacatures

Waarom jij moet solliciteren bij Smit IDT:

  • Wij zijn een groeiend Brabants familiebedrijf en willen onze medewerkers graag mee laten groeien met trainingen en opleidingen
  • Fijne werkomgeving met moderne technieken en gereedschappen
  • Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit. Geen tijdsdruk en minutenwerk, maar goed werk afleveren
  • Gave projecten in nieuwbouw, verduurzaming en herbestemming in regio Eindhoven
  • Ruimte om mee te denken in oplossingen en efficiënt werken

En hiernaast natuurlijk ook:

  • Op vrijdagmiddag staat het bier koud om de week af te sluiten met je collega’s
  • Elke maand een uitgebreide borrel met lekkere hapjes om goed bij te praten met het hele team
  • Tijdens de feestdagen staat er altijd een attentie voor je klaar. Met Kerst gaan we met zijn allen lekker uiteten
  • Het begin van de bouwvak wordt natuurlijk ook altijd goed gevierd!

Hiernaast doen we nog veel meer leuke dingen samen. Zo liggen de kaartjes voor Groots met een zachte G al klaar! Kortom, de leukste vacatures vind je bij ons installatiebedrijf in Eindhoven!

vacatures installatiebedrijf eindhoven
werken bij smit idt
vacatures installatiebedrijf veldhoven
vacatures installatiebedrijf

Veelgestelde vragen over vacatures bij ons installatiebedrijf in Eindhoven

Vragen of het werken bij Smit IDT? Of over het solliciteren? Bekijk onze veel gestelde vragen voor meer informatie!

Waar zit Smit IDT en wat is het projectgebied?

Smit IDT is gevestigd aan de Achtseweg Noord 12A aan de rand van Eindhoven. Je werkzaamheden zullen ook altijd in regio Eindhoven zijn, geen verre projecten.

Hoe solliciteer ik bij Smit IDT?

Als je bij ons wilt solliciteren kun je een berichtje sturen naar mitchell@smit-idt.nl, door te bellen naar 040-7114300 of stuur een Whatsapp bericht naar 06-11920003. Dan plannen we samen een afspraak. Je CV en motivatie meesturen kan natuurlijk altijd, maar dat hoeft niet. Dat bespreken we veel liever tijdens een gezellig gesprek onder het genot van een kop koffie.

Hoe verloopt het sollicitatiegesprek?

Ben je geïnteresseerd in een van de vacatures bij ons installatiebedrijf? Stuur ons dan een berichtje! Je mag motivatie en je CV meesturen, dit hoeft niet.

Via de mail of telefoon nemen we contact met je op om een gesprek in te plannen. We leren je graag beter kennen onder het genot van een kop koffie. We bespreken samen je ervaring en motivatie. En we vertellen jou natuurlijk ook wie wij zijn en wat we doen. Tijdens dit gesprek kijken we of het een match is en bespreken we de verwachtingen van beide kanten. Komt doordeweeks niet uit? ’s Avonds of in het weekend maken we ook graag tijd voor je.

Hoeveel vacature plekken zijn er?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste aanpakkers! Heb je een collega, vriend of kennis die ook op zoek is naar een vacature bij een installatiebedrijf? Dat kan! Solliciteer met je collega’s en kom gezellig als team bij ons werken!

Wat voor contract krijg ik aangeboden?

We leren je graag beter kennen. Tijdens het gesprek kunnen we overleggen of je graag bij ons team wil komen en of je goed bij ons past. Als we elkaar beter kennen kijken we welk contract bij de situatie past.

Waarom moet ik bij Smit IDT solliciteren?

Duurzaamheid, toekomstgerichtheid, veiligheid en milieu zijn belangrijke punten bij ons. Je werkt met de beste materialen en gebruikt modern gereedschap. Je wordt niet op de vingers gekeken als een klus iets langer duurt, het gaat om kwaliteit en niet om kwantiteit. Hiernaast zorgen we ervoor dat er ook genoeg leuke zaken zijn buiten het werk om!