We verzorgen alles rondom gasinstallaties. Van een complete gasinstallatie tot het renoveren van uw bestaande installaties. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud van uw gasinstallatie.

Wist u dat er ieder jaar 10-tallen ongelukken gebeuren door een slecht onderhouden gasinstallatie? Dit komt veelal door koolmonoxidevergiftiging en brand. Laat daarom niet alleen uw gasinstallaties altijd aanleggen door een erkende installateur, maar laat ook periodiek onderhoud uitvoeren. Als u uw onderhoud onderbrengt bij Smit IDT weet u zeker dat uw gasinstallatie veilig blijft.

Net als bij waterinstallaties bestaat een gasinstallatie uit fittingen, leidingen, toestellen en appendages. Voordat we de werkzaamheden uitvoeren, controleren we altijd de dichtheid van uw gasinstallatie. We werken altijd volgens de wettelijke eisen om de veiligheid te waarborgen. Gasinstallaties kunnen worden uitgevoerd in staal, koper en hoogwaardig kunststof. Zelfs tijdens de installatie blijven we alert op de dichtheid. Onze erkende installateur voert altijd een eindcontrole uit op uw gasinstallatie. Aan de hand van metingen wordt er een ‘gasopleveringsrapport’ opgesteld.

Wij werken altijd conform de strenge wetgeving rondom het installeren van gasinstallaties. Smit IDT voldoet aan de normen en eisen die komen kijken bij het installeren van gas. Veiligheid staat bij ons altijd voorop.