Water is één van onze belangrijkste levensbehoeften. Efficiënt en veilig omgaan met uw drinkwater is van belang. Een goede waterinstallatie garandeert dit. Bij Smit IDT installeren we uw volledige waterinstallaties vanaf de watermeter. Dit kan bij zowel installatie en renovatie vanaf de toiletgroep tot aan het keukenblok. Een goed afgestelde waterinstallatie voorkomt ophoping van bacteriën en legionella groei in uw leidingen.

Bent u op zoek naar een erkend water technisch installateur in de omgeving van Eindhoven? In Smit IDT vindt u uw erkende partner voor complete waterinstallaties, renovaties van waterinstallaties en andere herstelwerkzaamheden. Door te werken met een erkende installateur voor uw water, kiest u voor professionaliteit en veiligheid. Wij houden altijd rekening met de juiste installatietechnieken en geschikte materialen.

Veilig installeren van waterinstallatie staat bij Smit IDT voorop. Bij Smit IDT bent u gegarandeerd van maximale aandacht voor veiligheid en milieu. Zo controleren wij keerkleppen en voorkomen we de ophoping van bacteriën en aanwezigheid van legionella.