Met Smit IDT weet u zeker dat al uw installatie- en daktechnische vraagstukken in bekwame handen zijn en uitstekend worden opgelost. Onze monteurs zijn ons representatieve visitekaartje. Ze zijn stuk voor stuk klantgericht, vakkundig en nauwkeurig.

Afspraak is afspraak en het werk is altijd op de overeengekomen tijd klaar, naar uw wensen. Ook werkt iedereen in ons team strikt volgens de allerlaatste regelgeving.

UP-TO-DATE VAKKENNIS

Iedereen binnen ons team is goed opgeleid en beschikt over de meest up-to-date vakkennis. Zo is de hoogste kwaliteit altijd gegarandeerd.

INNOVEREND

Smit IDT is op alle vlakken op de toekomst voorbereid. Wij werken zowel op kantoor als op locatie met digitale technologie. Dankzij deze vooruitstrevende werkwijze heeft u altijd snel en uitgebreid inzicht in de benodigde en uitgevoerde werkzaamheden en ook de factuur krijgt u snel gespecificeerd toegezonden. Dat houdt het allemaal overzichtelijk.

PERIODIEK ONDERHOUD

Een goede installatie, riolering of dakbedekking vergt regelmatige controles en periodiek onderhoud. Ook die zorg nemen wij u graag uit handen, precies in de frequentie die nodig en gewenst is.

EFFICIËNTIE

Met onze all-in abonnementsvormen voor zowel onderhoud als controles bent u er altijd van verzekerd dat alles up-to-date en goedgekeurd blijft. Zo reinigen wij elk jaar rondom de bladval uw daken en keuren dan ook gelijk de installaties. Dat werkt efficiënt en effectief. Benieuwd naar wat wij hierbij specifiek voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij leggen het u haarfijn uit.

Onze klanten

Dit maakt ons uniek

Duurzaamheid, toekomstgerichtheid, veiligheid en milieu zijn waarden die bij Smit installatie- en daktechniek hoog in het vaandel staan. Deze waarden voeren wij dan ook zoveel mogelijk door in onze gehele bedrijfsvoering.

Milieu

Dat begint al in ons bedrijfspand waar wij afvalscheiding heel serieus nemen en waar LED-TL-balken zorgen voor energiezuinige en milieubesparende verlichting. Dankzij onze digitale aanpak verbruiken wij ook weinig papier.

Toekomst-gerichtheid

Alle bestelwagens in ons jonge wagenpark zijn daarbij uitgerust met BlueEFFICIENCY technologieën. Deze innovatieve, intelligent gecombineerde maatregelen verlagen het verbruik en de kosten en sparen daarbij ook het milieu.

Veiligheid

Uiteraard nemen wij deze waarden eveneens erg serieus als wij bij u op locatie aan de slag zijn. De veiligheid van onze monteurs en van onze opdrachtgevers is gegarandeerd gewaarborgd door onze VCA certificering. Zowel het bedrijf als de medewerkers zijn voorzien van een VOG.

Duurzaamheid

Daarbij zorgen wij altijd voor de beste materialen om mee te werken en worden onze werkzaamheden volgens de hoogste eisen uitgevoerd. Wij installeren bijvoorbeeld de meest energiezuinige ketels en bouwen uw daken op met materiaal dat is voorzien van de hoogste isolatienormen.

De missie van Smit IDT is om een bijdrage te leveren aan uw maximale veiligheid en duurzaamheid. Een win-winsituatie waar iedereen baat bij heeft. Neem contact met ons op en ervaar het zelf.

Contact opnemen

Ook onderdeel worden van ons groeiende bedrijf? Bekijk dan onze vacatures en neem contact op met Mitchell Smit via mitchell@smit-idt.nl040-7114300 of 06-11920003.