Wanneer u een nieuwe installatie laat zetten door Smit IDT zullen wij ook het onderhoud van deze installaties verzorgen. Als klant van ons willen we u graag de zorgen van onderhoud uit handen nemen. Ook wil Smit IDT  het u zo logisch en makkelijk maken door u één aanspreekpunt te geven die opereert met hoge mate van verantwoordelijkheid, betrokkenheid, korte lijnen en slagvaardigheid. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken houdt Smit IDT ook alle rapportages onder één dak. Hierdoor kunnen we door middel van een paar klikken alle uitgevoerde werkzaamheden naar voren halen.

We hebben de betrokkenheid en slagvaardigheid van een klein bedrijf en de professionaliteit van een grote onderneming. Hierdoor kunnen wij u het beste onderhoudt bieden in het gebied van verschillende installaties.

Door goed onderhoudt uit te voeren van uw installatie zorgt Smit IDT ervoor dat de kosten en het aantal storingen geminimaliseerd worden. Smit IDT streeft erna dat uw installatie naar volle tevredenheid blijft werken!

Één keer per maand betaalt u hiervoor een periodiek bedrag.
Hieronder valt: ketel, keerklep, scios, BSH, drukverhoging, LBK, airco en warmtepomp onderhoud.

Voor een optimaal rendement is het essentieel om regelmatig onderhoud uit te laten voeren aan uw installaties. Hiermee voorkom je vroegtijdige schade, verstoppingen en lekkages.