Werken bij ons installatiebedrijf regio Veldhoven

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan bij een installatiebedrijf in regio Veldhoven? Maak kennis met Smit Installatie- en daktechniek! Een modern en groeiend bedrijf.

Stuur een berichtje naar Mitchell Smit via mitchell@smit-idt.nl of 06-11920003.

  • Gezellig Brabants familiebedrijf
  • Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met ons mee groeien, daarom is er ruimte voor opleidingen en trainingen
  • We maken gebruik van moderne technieken en gereedschappen
  • Er is genoeg ruimte om mee te denken met de projecten
  • Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Geen tijdsdruk en minutenwerk, maar goed werk afleveren
vacatures installatiebedrijf veldhoven

Een uitdagende en motiverende werkplek

We bieden je een motiverende baan in de installatietechniek. Je werkt bij ons aan afwisselende projecten in de nieuwbouw, verduurzaming en herbestemming. Ons installatiebedrijf werkt aan projecten in de regio van Veldhoven en Eindhoven. Je gaat op pad in een professioneel uitgeruste bus en werkt met modern gereedschap. Duurzaamheid, toekomstgerichtheid, veiligheid en milieu zijn belangrijke zaken bij ons.

Vacatures bij ons installatiebedrijf in regio Veldhoven

Wij hebben verschillende vacatures openstaan bij ons installatiebedrijf in regio Veldhoven. Door de harde groei zijn we altijd op zoek naar aanpakkers.

Je komt terecht in een team dat klaar staat om elkaar te helpen en ondersteunen waar nodig. Naast hard werken vinden wij het ook belangrijk om samen te ontspannen. Elke vrijdag staat de koelkast vol en maandelijks hebben we een uitgebreide borrel. Ook de feestdagen en uiteraard de bouwvak gaat bij ons niet onopgemerkt voorbij.

Stuur ons een berichtje!

Kom jij het team van ons installatiebedrijf in regio Veldhoven versterken? Neem contact met ons op! Stuur een berichtje naar mitchell@smit-idt.nl of 06-11920003. Tot snel!