Werken bij ons installatiebedrijf regio Son

Kom werken bij ons installatiebedrijf nabij Son! Wij bieden een uitdagende werkplek in de installatietechniek. We zijn onder andere op zoek naar een installatiemonteur en een technische tekenaar. Wil jij ook deel uit maken van ons team? Neem gerust contact met ons op voor een gesprek!

Stuur een berichtje naar Mitchell Smit via mitchell@smit-idt.nl of 06-11920003.

  • Je gaat werken bij een gezellig Brabants familiebedrijf
  • Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met ons mee groeien, daarom is er ruimte voor opleidingen en trainingen
  • We maken gebruik van moderne technieken en gereedschappen
  • Er is genoeg ruimte om mee te denken met de projecten, oplossingen en efficiënt werken
  • Wij vinden kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Geen tijdsdruk en minutenwerk, maar goed werk afleveren
installatiebedrijf son

Onze vacatures

Ons installatiebedrijf nabij Son blijft groeien en daarom zijn wij continue op zoek naar aanpakkers. Op dit moment hebben we de volgende vacatures openstaan:

Werken bij ons installatiebedrijf nabij Son

Kom je werken bij ons installatiebedrijf nabij Son dan zorgen we dat je goed uitgerust op pad gaat. Je gaat naar de projecten in een professioneel uitgeruste bus, met moderne gereedschappen. Onze projecten zijn in de regio Son en Eindhoven. We werken aan nieuwbouw, verduurzaming en herbestemming. Hiernaast vinden we het belangrijk dat jij met ons bedrijf meegroeit. Er is daarom genoeg ruimte voor trainingen en opleidingen.

Kom op de koffie!

Herken jij je in onze vacatures en wil je deel uitmaken van het team van ons installatiebedrijf in regio Son? Stuur ons een berichtje! Dat kan via mitchell@smit-idt.nl of 06-11920003. We leren je graag beter kennen onder het genot van een goede kop koffie!