Werken bij ons installatiebedrijf regio Schijndel

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de installatietechniek? Smit Installatie- en daktechniek heeft verschillende vacatures openstaan. Een groeiend en modern installatiebedrijf nabij Schijndel. Kom jij ons team versterken?

Stuur een berichtje naar Mitchell Smit via mitchell@smit-idt.nl of 06-11920003.

  • Je komt werken bij een gezellig en modern Brabants bedrijf
  • We werken met moderne technieken en gereedschappen
  • Er is bij ons altijd ruimte voor opleidingen en trainingen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met ons mee kan groeien
  • Hiernaast is er genoeg ruimte om mee te denken met de projecten
  • Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Geen tijdsdruk en minutenwerk, maar goed werk afleveren
vacatures installatiebedrijf schijndel

Vacatures bij ons installatiebedrijf nabij Schijndel

Wij hebben verschillende vacatures openstaan bij ons installatiebedrijf nabij Schijndel. Vanwege de blijvende aanstroom van nieuwe projecten zijn wij op zoek naar de volgende collega’s:

Ons team werkt aan projecten in de nieuwbouw, verduurzaming en herbestemming. We staan altijd klaar om elkaar te helpen en ondersteunen. Eind van de week praten we graag bij onder het genot van een borrel. Maandelijks houden we een uitgebreide borrel en ook de bouwvak wordt goed gevierd bij ons!

Jouw ideale baan

Wanneer je bij ons komt werken zorgen we dat je van alle gemakken bent voorzien. Je gaat op pad met een professioneel uitgeruste bus en werkt met moderne gereedschappen en technieken. Onze projecten zijn altijd in de regio. Ons bedrijf groeit hard en daarom vinden we het belangrijk dat jij met ons mee kan groeien. We zorgen daarom dat er genoeg ruimte is voor opleidingen en trainingen.

Koffie?

Kom jij ons team versterken? Als je wilt solliciteren op een van onze vacatures voor ons installatiebedrijf nabij Schijndel kan dat door contact met ons op te nemen. Stuur een berichtje naar mitchell@smit-idt.nl of 06-11920003. We leren je graag beter kennen onder het genot van een goede kop koffie!