Werken bij ons installatiebedrijf regio Nuenen

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan bij een installatiebedrijf nabij Nuenen? Maak kennis met Smit Installatie- en daktechniek! Een jong, modern en groeiend bedrijf.

Stuur een berichtje naar Mitchell Smit via mitchell@smit-idt.nl of 06-11920003.

  • We zijn een gezellig en jong Brabants familiebedrijf
  • Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met ons mee groeien, daarom is er ruimte voor opleidingen en trainingen
  • We maken gebruik van moderne technieken en gereedschappen
  • Er is genoeg ruimte om mee te denken met de projecten
  • Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Geen tijdsdruk en minutenwerk, maar goed werk afleveren
vacatures installatiebedrijf nuenen

Een uitdagende en motiverende werkplek

We bieden je een uitdagende baan in de installatietechniek in regio Nuenen. Wij werken aan afwisselende projecten in de nieuwbouw, verduurzaming en herbestemming. Ons installatiebedrijf werkt aan projecten in de regio van Nuenen en Eindhoven. Je gaat op pad in een professioneel uitgeruste bus en werkt met modern gereedschap. Wij vinden duurzaamheid, toekomstgerichtheid, veiligheid en milieu erg belangrijke punten.

Werken in de installatietechniek in Nuenen

Wij hebben verschillende vacatures openstaan bij ons installatiebedrijf nabij Nuenen. We zijn hard aan het groeien en zijn daarom op zoek naar verschillende aanpakkers!

Je komt terecht in een team dat klaar staat om elkaar te helpen en ondersteunen waar nodig. Naast hard werken vinden wij het ook belangrijk om samen te ontspannen. Elke vrijdag staat de koelkast vol en maandelijks hebben we een uitgebreide borrel. Tijdens de feestdagen staat er een attentie voor je klaar en de bouwvak vieren we uiteraard samen.

 

Kom op de koffie!

Kom jij het team van ons installatiebedrijf nabij Nuenen versterken? We leren je graag beter kennen onder het genot van een kop koffie. Neem contact met ons op voor een gesprek! Stuur een berichtje naar mitchell@smit-idt.nl of 06-11920003. Tot snel!