Werken bij ons installatiebedrijf regio Helmond

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de installatietechniek? Kom werken bij ons installatiebedrijf nabij Helmond! Smit Installatie- en daktechniek is een modern en groeiend bedrijf. Wil jij hier ook deel van uitmaken?

Stuur een berichtje naar Mitchell Smit via mitchell@smit-idt.nl of 06-11920003.

  • We zijn een gezellig en modern Brabants familiebedrijf
  • Er is bij ons altijd ruimte voor opleidingen en trainingen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met ons mee kan groeien
  • Hiernaast is er genoeg ruimte om mee te denken met de projecten
  • We werken met moderne technieken en gereedschappen
  • Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Geen tijdsdruk en minutenwerk, maar goed werk afleveren
vacatures installatiebedrijf helmond

Jouw nieuwe werkplek

Het installeren van warmtepompen, een complete waterinstallatie of het aanleggen van een nieuwe dakbedekking. Bij ons installatiebedrijf in regio Helmond werk je aan diverse en uitdagende projecten in de nieuwbouw, verduurzaming en herbestemming. Deze opdrachten zijn rondom Eindhoven en Helmond. Je gaat op pad in een professioneel uitgeruste bus en werkt met moderne gereedschappen en technieken.

Vacatures bij ons installatiebedrijf regio Helmond

We zijn hard aan het groeien en zijn daarom op zoek naar verschillende aanpakkers! Wij willen graag ons team uitbreiden met:

Het team bestaat uit collega’s dat elkaar graag helpt en ondersteunt. Samen hard werken en samen ontspannen. Ook dat vinden we belangrijk. Vrijdagmiddag praten we graag even na over de week onder het genot van een borrel. Hiernaast hebben we maandelijks een uitgebreide borrel! Tijdens de feestdagen staat er een attentie voor je klaar en de bouwvak vieren we uiteraard samen.

Solliciteer meteen!

Ben je geïnteresseerd in een van onze vacatures voor ons installatiebedrijf nabij Helmond? Neem contact met ons op! Stuur een berichtje naar mitchell@smit-idt.nl of 06-11920003. We leren je graag beter kennen onder het genot van een goede kop koffie!