Werken bij ons installatiebedrijf regio Geldrop

Op zoek naar uitdagende vacatures bij een installatiebedrijf in regio Geldrop? Kom werken bij Smit installatie- en daktechniek! We zijn op zoek naar aanpakkers voor ons groeiende bedrijf. We werken met moderne gereedschappen en technieken aan gave projecten in de installatie- en daktechniek. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Neem gerust contact met ons op voor een gesprek! 

Stuur een berichtje naar Mitchell Smit via mitchell@smit-idt.nl of 06-11920003.

  • Wij zijn een groeiend Brabants familiebedrijf en willen onze medewerkers graag mee laten groeien met trainingen en opleidingen
  • Werken in een fijne werkomgeving met moderne technieken en gereedschappen
  • Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Geen tijdsdruk en minutenwerk, maar goed werk afleveren
  • Ruimte om mee te denken in oplossingen en efficiënt werken
installatiebedrijf geldrop

Werken bij ons installatiebedrijf

Wij bieden je een uitdagende werkplek in de installatietechniek met afwisselende en motiverende projecten. Ons installatiebedrijf werkt aan projecten in regio Geldrop en Eindhoven. Je gaat op pad in een professioneel uitgeruste bus. Hiernaast werk je met moderne en vooruitstrevende gereedschappen. Onze projecten zijn in de nieuwbouw, verduurzaming en herbestemming.  Wil je jezelf blijven ontwikkelingen? Geen probleem. We hebben genoeg ruimte voor trainingen en opleidingen. Duurzaamheid, toekomstgerichtheid, veiligheid en milieu zijn belangrijke punten bij ons.

De vacatures bij ons installatiebedrijf in regio Geldrop

Voor ons installatiebedrijf in regio Geldrop hebben we verschillende vacatures openstaan. We zijn altijd op zoek naar enthousiast aanpakkers die bij ons aan de slag willen. We zijn op zoek naar

Naast het werken vinden we het ook belangrijk om als team te ontspannen. We hebben daarom regelmatige leuke personeelsuitjes en komen aan het eind van de week samen om te borrelen. Uiteraard wordt de bouwvak altijd goed gevierd. Met de feestdagen zorgen we voor een leuke attentie!

Kom jij ons team versterken?

Herken jij je in onze vacatures voor ons installatiebedrijf in regio Geldrop? Neem contact met ons op! We leren je graag beter kennen onder het genot van een goede kop koffie! Stuur een berichtje naar mitchell@smit-idt.nl of 06-11920003. Tot snel!