Werken bij ons installatiebedrijf regio Best

Ben je op zoek naar een installatiebedrijf in regio Best? Dan ben je bij Smit Installatie- en daktechniek aan het juiste adres. Wij werken aan gave projecten in de installatie- en daktechniek. We zijn een jong, modern en groeiend bedrijf vol vakkennis. Deel uitmaken van ons team? Neem gerust contact met ons op voor een gesprek!

Stuur een berichtje naar Mitchell Smit via mitchell@smit-idt.nl of 06-11920003.

  • Wij zijn een groeiend Brabants familiebedrijf en willen onze medewerkers graag mee laten groeien met trainingen en opleidingen
  • Fijne werkomgeving met moderne technieken en gereedschappen
  • Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit. Geen tijdsdruk en minutenwerk, maar goed werk afleveren
  • Ruimte om mee te denken in oplossingen en efficiënt werken
installatiebedrijf best

Kom werken bij ons installatiebedrijf in regio Best

Ben je op zoek naar een uitdagende werkplek in de installatietechniek? Bij ons installatiebedrijf werk je aan gave projecten in regio Best. Smit IDT biedt een leuke en motiverende werkplek, met moderne gereedschappen. We werken met vooruitstrevende gereedschappen en technieken. De opdrachten die krijgt zijn rondom Eindhoven en Best. Je gaat op een pad in een professioneel uitgerust bus! Hiernaast zijn er volop trainingen en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Onze vacatures in regio Best

Wij hebben voor ons installatiebedrijf in regio Best diverse vacatures openstaan. We zijn altijd op zoek naar aanpakkers die ons team willen versterken. We zijn op zoek naar

Bij deze functies werk je aan projecten in de nieuwbouw, verduurzaming en herbestemming. Naast het werken is het ook belangrijk om te ontspannen. We hebben regelmatige leuke teamuitjes en elke vrijdag staan de drankjes koud. De bouwvak vieren we goed en met de feestdagen staat er altijd een attentie voor je klaar.

Kom ons team versterken!

Geïnteresseerd in een van onze vacatures voor ons installatiebedrijf in regio Best? Neem contact met ons op! Stuur een berichtje naar mitchell@smit-idt.nl of 06-11920003. We leren je graag beter kennen onder het genot van een goede kop koffie!