Service

Of het nu gaat om water-, gas- of cv-installaties of om riolering en dakbedekking, Smit IDT neemt u al deze werkzaamheden uit handen. Snel, vakkundig, scherp geprijsd en toekomstgericht. Zodat u zich volledig kunt blijven toeleggen op uw eigen werkzaamheden.

Smit IDT richt zich met de aangeboden werkzaamheden voornamelijk op het bedrijfsleven en instellingen. Verenigingen van Eigenaren-beheer, bedrijfsmatige beheerorganisaties van onroerend goed, aannemers, gemeentelijke, overheids- en onderwijsinstellingen zijn wij van dienst. Daarnaast bieden wij collega’s van grote installatiebedrijven een helpende hand.

Dit alles doen wij professioneel, duurzaam, veilig en efficiënt. Dankzij de moderne digitale technieken staan wij continu in contact met de representatieve monteur op uw locatie. Deze monteur voorziet u snel van een heldere diagnose, compleet plan van aanpak en een scherpe offerte.

Ook zorgt onze toekomstgerichte werkwijze ervoor dat u een snelle, duidelijke terugkoppeling krijgt over de gedane werkzaamheden en dat u de factuur direct digitaal krijgt toegestuurd. Neem contact met ons op en wij vertellen u er uitgebreid over.