Wij zijn op zoek naar een legionella preventie adviseur met enkele jaren ervaring. Als legionella preventie adviseur onderhoudt je nauw contact met klanten. In jouw rol als adviseur ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Daarom zijn wij op zoek naar een representatief persoon die in staat is om te denken en doen vanuit een klantverwachting en perspectief.

Je gaat met je eigen bedrijfsauto van de zaak en een eigen iPad en iPhone op bezoek bij klanten op locatie en inspecteert gebouwen. Met jouw kennis over relevante wet- en regelgeving adviseer jij klanten op heldere wijze over legionella preventie en de waarborging van waterkwaliteit. Afhankelijk van de wens van de klant, maak je risicoanalyses en schrijf je beheersplannen.

Naast je werkzaamheden als legionella preventie adviseur ga je ook lekdetecties uitvoeren. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van lekdetectiewerkzaamheden. Je richt je op het opsporen van verborgen lekkages in onder andere vloerverwarmingen, cv-leidingen, waterleidingen, afvoer- en rioleringsleidingen, bouwkundigenconstructies en platte daken.

Kortom je zult je technische inzicht, kennis en ervaring inzetten om verborgen lekkages op te sporen, en installaties in te regelen. Jij weet precies wat er moet gebeuren en hebt voor elk probleem een oplossing.

Je werkzaamheden bestaan uit

  Bezoeken van locaties en panden

  Opstellen van risicoanalyses en beheersplannen

  Advies geven over de borging van het drinkwaterkwaliteit en de preventie van legionella

  Bijhouden van relevante wet- en regelgeving

  Onderhouden van klantcontact

  Opsporen van verborgen lekkages in vloerverwarmingen, cv-leidingen, waterleidingen en afvoer- en rioleringsleidingen

  Uitvoeren van thermografisch onderzoek

  Beoordelen en analyseren van meetgegevens van meetapparatuur zoals thermografische camera’s, vochtmeetapparatuur, endoscopen etc.

  Beheren en onderhouden van de apparatuur die je gebruikt

  Signaleren en benutten van commerciële kansen

Jouw profiel

   Diploma mbo-opleiding Installatietechniek of mts-werktuigbouwkunde

  Aantoonbare werkervaring op het gebied van (drink)watersystemen, en/of legionellapreventie

  Bekendheid met andere watersystemen (onthard water, proceswater) en zwembadwatertechnologie

  Kennis en inzicht in het functioneren en toepassen van meetinstrumenten

  Kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals van legionellapreventie en van de drinkwaterwet, het drinkwaterbesluit, waterwerkbladen en ISSO 55.1 en 55.2

  Representatief en communicatief vaardig

  Proactief en zelfstandig

  Goede computervaardigheden

  VCA basis certificaat

  B rijbewijs

Wij bieden jou een motiverende baan in een groeiend bedrijf. We werken in een toekomstgerichte werkomgeving met moderne, vooruitstrevende technieken en gereedschappen. Er bestaat de mogelijkheid om in de functie mee te groeien met het bedrijf doormiddel van het volgen van opleidingen en trainingen.

Bij interesse solliciteer dan direct door je brief met cv naar mitchell@smit-idt.nl te mailen. Bij vragen kun je contact opnemen met Mitchell Smit via 040-7114300. Meer informatie over Smit IDT vind je op www.smit-idt.nl. Wij zijn gevestigd in Eindhoven.

Solliciteer direct