Wij bieden jou een motiverende baan in een groeiend bedrijf. We werken in een toekomstgerichte werkomgeving met moderne, vooruitstrevende technieken en gereedschappen. Er bestaat de mogelijkheid om in de functie mee te groeien met het bedrijf doormiddel van het volgen van opleidingen en trainingen.

Wij zijn op zoek naar een aanpakker die affiniteit heeft met koeltechnische installaties. In deze veelzijdige functie ben je de ene dag bezig met het installeren van een airco unit of een VRF systeem en de dag erop los je een koeltechnische storing op en de opvolgende dag ben je bezig met preventief onderhoud aan een airconditioning. Daarnaast wordt er verwacht dat je naar aanleiding van het uitgevoerde onderhoud rapportages en administratie bijhoudt. Als airco monteur installeer je klimaatsystemen zoals: airconditioning, warmtepompen en ventilatiesystemen bij klanten in de woningen, retail en kleine utiliteit.

Je werkzaamheden bestaan uit

  Installatie en aanleg

  Aansluiten bekabeling en koelleidingen

   Vacumeren van het systeem inclusief het hanteren van de wettelijke stand tijd

  Controleren van het systeem op de juiste werking van het systeem.

Jouw
profiel

  Diploma F-gassen of Stek

  Afgeronde MBO (vanaf niveau 3) richting installatietechniek, koeltechniek of werktuigbouwkunde

  Representatief en communicatief vaardig

  VCA basis certificaat

  B en E rijbewijs

Bij interesse solliciteer dan direct door je brief met cv naar mitchell@smit-idt.nl te mailen. Bij vragen kun je contact opnemen met Mitchell Smit via 040-7114300. Meer informatie over Smit IDT vind je op www.smit-idt.nl. Wij zijn gevestigd in Eindhoven.

Solliciteer direct